Teràpia d’Adults

Teràpia Adults

En el moment en què rebem una demanda d’atenció psicològica per una persona adulta, des de BALMA proposem sempre una primera sessió amb l’objectiu de poder conèixer-nos i poder explorar junts la situació que es desitja treballar.

Una vegada realitzada la primera sessió, es proposaran una o dues trobades més per anar fixant els objectius inicials de la nostra relació terapèutica i determinar les regles i criteris de funcionament que s’establiran al llarg de tot el procés de tractament.

El temps que considerem adequat per a cada sessió és de 60 minuts. No obstant, les primeres sessions acostumen a durar una mica més.

En el moment en què ja s’han establert les regles i els objectius del nostre treball, i haguem decidit treballar junts, s’iniciaran les sessions de forma regular i amb la freqüència que haurem determinat.

A partir d’aquí, intentarem, dintre de les nostres possibilitats, i sempre amb la màxima serietat i respecte, adaptar-nos al ritme de vida de cada usuari/a i a les seves circumstàncies personals. Amb la finalitat que les nostres trobades siguin el més còmodes i efectives possibles.

Si decideixes rebre més informació o tens algun dubte, pots trucar-nos sense cap mena de compromís.

Oferim també atenció online.

Reserves

Feu click al botó per DEMANAR UNA CITA

Demana Cita